Усім відомо, що Львів - це місто цікавих та творчих людей, місто наповнене ароматом запашної кави та шоколаду, місто затишних і маленьких вулиць та загадкових архітектурних споруд.

Туристи, приїжджаючи до міста Лева, можуть не тільки відвідати Львівську Майстерню Шоколаду, театр Опери та Балету, а й завітати до спортивно-оздоровчих клубів міста, адже найчастіше, наш Львів багатий туристами з Європи, більшість з яких веде здоровий та спортивний спосіб життя. Спорт - основа здоров’я. Люди з європейських країн дотримуються розпорядку дня, правильного харчування та регулярно займаються спортом.

Також зараз дуже популярно як серед дорослих, так і молоді займатись у спорт-клубах. Особливо у літній час, коли молодь на канікулах і хоче покращити свою фізичну форму, відправляючись у зал, беручи за мету схуднути або ж набрати м’язову масу. Також спорт-центри були переповнені, коли всі готувались до літнього сезону, щоб гарно виглядати на морських пляжах Греції, Хорватії або ж Італії чи Іспанії.

Якщо Вам подобається рухатись у швидкому темпі, радимо займатись у групі. Це особливо корисно для швидкого схуднення, оскільки пульс завжди тримається одного швидкого рівня, при якому спалюється жирова тканина.

Популярні фітнес-центри Львова

Ківі Фітнес запрошує на групові та персональні заняття з фітнесу, степу, шейпінгу, аеробіки, йоги, хатхи-йоги, каленетики, східних танців, танців живота, дитячого фітнесу, стрейчінгу, зумби.

Центр здоров’я, краси та відпочинку "Три Стихії" запрошує відвідати тренажерний зал, фінську, римську, руську та інфрачервону сауну, кріосауну, косметичний кабінет по догляду за обличчям і тілом, турбо-солярій, СПА; спробувати різні види масажів, депіляцію (шугарінг), відчути ефект соляної кімнати для оздоровлення бронхо-легеневої системи.

Спорт-комплекси «Євроспорт», «Олімп» та «SportLife» запропонують Вам усі послуги своїх тренажерних залів, а кваліфіковані тренери допоможуть Вам досягти високих результатів.

Хоча усі не перелічити, а отже Вам потрібен путівник. Рекомендуємо скористатися базою інтернет-порталу Dlab: у них завжди акутальна та повна інформація про підприємтсва Львова, в тому числі і фітнес центри. Тут Ви знайдете контакти, адресу, опис послуг та, навіть, їх актуальну вартість. Все, щоб швидко потрапити у правильне місце!

Кожен з нас хоче виглядати краще, а отже СПОРТ- це ЗДОРОВ’Я, а ЗДОРОВ’Я- це ЖИТТЯ!!!