Скоріш за все далеко не кожний чоловік усвідомлює з чого починається впевненість у жінки, особливо в ті самі критичні дні. Але насправді відповідь дуже проста - це тампони та прокладки Котекс, реклама яких лунає кожен день з екранів наших телевізорів. Завдяки подібним засобам особистої гігієни більшість жінок назавжди забули про дискомфортні відчуття в критичні дні і з легкістю можуть займатися абсолютно різноманітними справами та видами спорту. Можна лише поспівчувати тим жінкам та дівчатам, які жили в ті роки, коли не було подібних засобів особистої гігієни, як прокладки Котекс. Але часи змінились і жінки тепер легко можуть долати ті критичні дні та бути в гарному гуморі не переймаючись. На сьогоднішній день немає жінки, яка не чула про прокладки Котекс чи тампони Котекс, оскільки цей бренд є лідером в світі подібної продукції, а чудові відгуки та рекомендації лише підтверджують ці слова.

Нічого дивного немає в тому, що тампони Котекс використовують більшість дівчат та жінок, оскільки їх чудові властивості та доступна ціна забезпечує такий попит. Причому ті жінки, які користувались до цього часу іншими тампонами чи прокладками, спробувавши прокладки Котекс чи тампони Котекс більше не експериментують. Але далеко не всі представниці прекрасної половини населення нашої планети правильно користуються тампонами, оскільки лікарі наголошують, що міняти їх потрібно кожні чотири години, адже в іншому випадку виникає ймовірність занесення небезпечних бактерій.

Дуже важливо дотримуватись простих правил та гігієнічних норм, аби не мати потім проблем зі здоров’ям, адже не завжди якісний тампон чи прокладка зможуть нормально виконати свою місію. При цьому сьогодні не буде проблемою взяти з собою на роботу чи на гулянку запасний тампон, та відлучитись на пару хвилин для заміни попереднього в жіночій кімнаті. Навіть, якщо такий тампон був забутий вдома, то не проблема в любому магазині чи кіоску придбати його, але слід звертати увагу, щоб вони були якісні та зберігались в нормальних умовах. Лікарі та спеціалісти рекомендують купувати тампони Котекс в спеціальних магазинах по продажу засобів гігієни, або в аптеках, аби не потрапити на підробку.