Морозиво з молока в домашніх умовах – просто й швидко

Мало хто з людей не любить морозиво, адже це дуже смачні й навіть корисні ласощі, які до того ж ще й недорого коштують. Особливо морозиво полюбляють малі діти, але й мало хто з дорослих відмовляється від таких ласощів, особливо влітку, коли тіло прагне прохолоди.

При цьому всьому мало хто знає, шо морозиво можна реально душе швидко й просто приготувати й у домашніх умовах, і для цього не треба дуже багато інгредієнтів. Головне, щоб у домі було саме звичайне коров’яче молоко з жирністю не менше чим 2,5 відсотки – це головний інгредієнт. Також, для того щоб, морозиво з молока в домашніх умовах вийшло як найкраще, треба враховувати й декотрі нюанси, про котрі розкажемо далі.

Нюанси які треба враховувати при приготуванні морозива

Більшість людей гадають що приготувати морозиво в домашніх умовах дуже складно, й навіть не заходять до пошукових систем в мережі інтернет щоб почитати як це зробити, а як виявляється це дуже просто і з цим справиться кожен. По-перше, щоб приготувати морозиво, треба з’ясувати які інгредієнти треба мати для цього. Це дуже просто:

  • 1 стакан коров’ячого молока жирністю не менше 2,5 відсотків;
  • 2 столових ложки цукру;
  • лише 1 куряче яйце;
  • а також ванілін в будь якому об’ємі зважаючи на ваш смак.

Після підготовки інгредієнтів, треба в глибокому та зручному посуді змішати куряче яйце з цукром й ваніліном, щоб вийшла однорідна маса, але збивати яйце не потрібно. Далі потрібно поступово наливати молоко в суміш та помішувати всі інгредієнти. Коли все молоко буде вилито, треба поставити посуд на вогонь й нагріти суміш, але ніяк не доводити до кипіння, адже після нагрівання потрібно буде попрацювати міксером або блендером. На цьому етапі потрібно збити суміш.

Все! Залишається лишень порозливати суміш яка мається на виході по формам й поставити її до морозильної камери на кілька годин (залежить від того яка температура в морозильній камері використовується). Але раз на годину, чи трохи частіше, суміш треба доставати з морозильної камери на розмішувати вінчиком, щоб морозиво мало потрібну консистенцію, та не було просто глибою льоду. Це може не вийти з першого разу, але до того дуже легко можна дійти з досвідом.

Так чи інакше це дуже швидкий та надійний спосіб приготувати морозиво в домашніх умовах для своїх гостей. Ви можете бути певні, гості зацінять таку турботу до них й ви разом з ними поласуєте смачним домашнім морозивом. \