Як відомо, попит народжує пропозицію, і ця бізнес-схема є вірною для будь якої ніші, до якої її можна долучити. Через неприємні події, що відбуваються в Україні останнім часом, українці намагаються максимально об’єднатися, оскільки разом будь-яку проблему пережити легше. Це виражається у різноманітних проявах свідомості громадян нашої країни: люди чіпляють до власних автомобілів жовто-блакитні прапорці, носять відповідні атрибути на власному одязі, розфарбовують будівлі та паркани у кольори національного українського прапора, а також починають з’являтися товарі сувенірного характеру із відповідними лозунгами та зображеннями. І що характерно, ці товари спрямовані як на закордонного споживача – туриста – так і на внутрішній український ринок, бо громадяни із великим задоволенням купляють та користуються найрізноманітнішими товарами такого характеру.

Окремою строчкою варто відзначити такий цікавий та сучасний український товар, як патріотичні футболки, вони продаються як у класичних місцях скупчення туристів як з інших міст України, так і з-за кордону – Андріївському узвозі, Майдані Незалежності та Хрещатику, музеї просто неба “Пирогово”, вокзалах, автовокзалах та аеропортах – так і у повсякденних магазинчиках та торговельних точках, що зайвий раз свідчить про популярність такого роду товарів. Окрім того, сьогодні не складає жодного труда придбати такого роду сувенірну продукцію і у інтернеті – бодай, це найліпший на сьогоднішній день спосіб стати щасливим володарем такої патріотичної футболки, чашки або ще чого-небудь, адже не треба витрачати власного часу на поїздки по ринках або магазинах – достатньо просто-напросто зробити відповідне замовлення, та обраний товар незабаром прийде до вас поштою. Втім, бажаючі можуть і забрати своє придбання само вивозом, якщо не мають часу чекати пару днів.

Такий шалений попит на українські товари із патріотичною символікою свідчить про те, що їх кількість та асортимент буде зростати у найближчому майбутньому.