Багатьох людей дуже цікавить питання, яким саме повинен бути корисний сніданок, тобто що корисніше пити з самого ранку сік, каву чи чай. Ця тема в сучасному суспільстві актуальна, тому діячі науки вирішили провести досліди на людях. Їх поділили на три групи: одній давали на сніданок пити воду, другій просто солодку воду, а третій – сік. В кінці досліду стало відомо, що люди, котрі пили сік отримали набагато більше речовин, які сприяють зміцненню імунітету. Варто відзначили, що апельсиновий сік покращую настрій і додає енергії.

Корисний сніданок повинен забезпечити організм всіма необхідними вітамінами, щоб енергії вистачило на весь день. На сніданок потрібно вживати продукти, які покращують обмін речовин, наприклад вівсянка чи мюслі зі склянкою соку вважається найкориснішою їжею. Також у вівсянку можна додавати фрукти, щоб покращити смак каші. Крім того, щоб зробити сніданок ситнішим можна ще приготувати омлет або бутерброд з дієтичного хліба й нежирного м’яса чи риби. Найголовніше правило корисного сніданку це не перенасичувати організм з самого ранку смаженою або жирною їжею. Також некорисно на сніданок їсти бутерброди с ковбасою і іншими видами копченостей, які не тільки перевантажують весь організм, а і не вважаються корисною їжею. Хоч солодощі і рекомендують їсти в першу половину дня, на сніданок не варто їх вживати, тому що вони не корисні і не ситні, через годину після такого сніданку можна знову відчути голод.

Також, корисний сніданок, котрий забезпечує організм всіма необхідними вітамінами допомагає запобігти переїданню під час обіду і вечері.

Кожний сам обирає сік, якій йому більше підходить на сніданок. В прохолодну пору року більше підходить пити апельсиновий сік, котрий містить вітамін С, що зміцнює імунітет. Грейпфрутовий сік, допомагає попереджати інсульт й інші серцево-судинні захворювання. Всі соки Сандора, як фруктові, так і овочеві корисні і зможуть доповнити любий сніданок вітамінами.