Реформа в медичній галузі України спонукає лікарів покращувати рівень обслуговування пацієнтів. Значною мірою успіх залежить від кваліфікації фахівців закладу. Проте, навіть найосвіченіший та дуже досвідчений лікар не може надати пацієнту допомогу на високому рівні без прогресивного обладнання. Досягти максимальної ефективності в проведенні хірургічних втручань допоможе комплекс Infinix-i Hybrid+ ангиограф від компанії Canon Medical Systems.

Системні переваги

Фахівці, що мали нагоду використати нове обладнання в роботі, отримали нові можливості:

  • унікальна технологія подвійної С-арки забезпечує найвищий рівень візуалізації. Мобільність пристрою та прогресивне програмне забезпечення дозволяє проводити швидке 3D дослідження всього тіла;
  • система рухається навколо операційного столу та лікарів. Мобільність елементів надає можливість бачити будь-яку частину тіла під любим кутом. Втрати часу зводяться до мінімуму, досягаються максимальна безпека пацієнта та зручність роботи;
  • хірург отримує надзвичайно чіткі зображення в реальному часі. Проводиться повна реконструкція тіла з надточною інформацією про анатомічні особливості.

Вас зацікавили переваги сучасної системи? За посиланням https://www.canon-medical.com.ua/ua/products/angiografiya/infinix-i-hybrid-plus/ можна отримати додаткову інформацію про обладнання та зробити замовлення.

Canon Medical Systems - сучасне медичне устаткування на вигідних умовах

Компанія займає лідируючі позиції на світовому ринку високих технологій. Її розробки в медичній галузі отримують високі оцінки фахівців, забезпечують максимальну ефективність діагностичних досліджень та лікування. Надійність та широкий функціонал, зручність в роботі та надзвичайна точність - лише частина переваг пропозицій бренду.

Скористайтеся можливістю придбати сучасне обладнання у офіційного представника Canon в Україні. Клієнти компанії отримують значні переваги:

  • вигідні ціни;
  • гарантія та повний комплекс сервісного обслуговування;
  • навчання лікарів роботі з приладами та повна інформаційна підтримка.

Тут можна придбати усі різновиди діагностичного устаткування та вийти на якісно новий рівень рентгенівських, ультразвукових досліджень, проведення комп'ютерної та магнітно-резонансної томографії. Співпраця з офіційним представником Canon дозволяє модернізувати медичний заклад та покращити рівень обслуговування пацієнтів без зайвих витрат.