Експерти переконують, одним з джерел отримання високих доходів може стати торгівля на міжнародному валютному ринку Форекс. А компанію TeleTrade знавці радять у ролі надійного партнера у справі ефективного інвестування, який здатен забезпечити максимально комфортні умови для заробітку.
«Співробітництво з компанією відкриває цілу низку можливостей для наших клієнтів. Ми навчаємо заробляти на біржі. У нас щотижня проводяться різні семінари. Майстер-класи та навчальні програми. Асортимент наших послуг постійно зростає. Наші клієнти користуються гнучкою конусною системою. Якщо ви завітаєте до нас, то отримаєте професійні знання у сфері торгівлі на міжнародних фінансових ринках», - зауважує фінансовий консультант компанії TeleTrade Юлія Конопля.
«Цей бізнес, ця робота дає можливість бути більш незалежним від всього. Незалежним від політичної та економічної ситуації. Крім того, цим бізнесом можу займатися у будь-якій країні світу», - переконаний майбутній трейдер Дмитро.
Важливо, що компанія спершу проводить навчання, і лише потім дає можливість застосувати набуті знання на практиці - у роботі з демо-рахунками. А після здобуття необхідних навичок трейдер отримує доступ до реальних торгових майданчиків. Головне, за словами професійних трейдерів, - це знання, які охочі можуть отримати у компанії TeleTrade.
«Навчання та практика дають результат. Я нещодавно закінчила університет і коли дізналася що навчання в компанії TeleTrade безкоштовне, не гаючи часу поїхала у найближчий офіс компанії », - розказує трейдер
Діана Москвітіна.
Зауважимо, компанія "Телетрейд" є одним із засновників та членом Комісії з регулювання відносин учасників фінансового ринку, що дає додаткові гарантії надійності при проведенні торгових операцій на фінансовому ринку.
     

TeleTRADE