Ви вирішили зайнятися склінням балкона. Це означає, що вас цікавлять актуальні пропозиції від перевірених компаній Києва. Хімавто - ваш вірний друг і помічник в питаннях скління балконів і лоджій за допомогою німецького профілю Rehau. Ми пропонуємо весь спектр послуг, пов'язаний з виготовленням, установкою і демонтажем старих віконних рам на балконах. Наші вікна і двері на балконах будуть справні максимально довго і при цьому будуть мати бездоганний зовнішній вигляд.

Сучасне і якісне скління від виробника

Фахівці компанії Хімавто пропонують найбільш якісні та популярні на ринку варіанти скління балконів за цінами виробника. Ми використовуємо німецький профіль Рехау, що купується безпосередньо в Європі. В процесі виготовлення і монтажу застосовуються комплектуючі та допоміжні деталі австрійського виробництва. Все це гарантує відмінну якість скління і презентабельний зовнішній вигляд. Після скління ваш балкон зміниться в кращу сторону не тільки всередині, а й зовні.

Види скління балконів від Хімавто

Ми готові запропонувати тепле і холодне скління балконів за оптимальними цінами під ваш бюджет.

Тепле скління. Ідеальне рішення для тих, хто планує перетворити балкон на повноцінну кімнату, зробити його продовженням вже існуючого житлового простору. Навіть в холодну пору року на балконі з теплим склінням зберігається комфортна температура повітря і сприятливий мікроклімат. Відмінні показники теплоізоляції забезпечує товстий і якісний німецький профіль, який не випускає тепле повітря з приміщення і не пропускає вітер, вогкість і мороз в середину. Якщо за вікном -15, на балконі, заскленому фахівцями компанії Хімавто, близько 20 градусів зі знаком плюс.

Герметичність систем скління забезпечує відмінні показники шумоізоляції, захищає балкон від протягів.


Холодне скління. Навряд чи допоможе зробити балкон набагато тепліше. Однак, приміщення буде захищено від вітру, пилу, вологи, опадів. Найбільш популярний варіант холодного скління - з розсувними стулками, яка не краде дорогоцінний простір і може бути використаний навіть на самих компактних балконах. Одне з головних переваг холодного скління - доступна ціна.

Який варіант скління вибрати?

Все залежить від мети, яку ви перед собою ставите і наявного бюджету. Так, якщо балкон буде використовуватися в якості комори для зберігання речей, то холодного скління буде цілком достатньо. Тим, хто планує якісно утеплити балкон і зробити з нього повноцінне житлове приміщення, варто зупинити свій вибір на теплому склінні. Сумніваєтеся, який саме профіль і склопакет вибрати? Швидше дзвоніть нам. Досвідчені менеджери компанії Хімавто докладніше розкажуть про всі переваги різних типів скління балконів і лоджій та підберуть краще рішення, яке влаштує за всіма параметрами.

Переваги співпраці з Хімавто

  • Максимально доступні ціни на якісні віконні системи для скління;
  • Офіційна гарантія від виробника (в тому числі на монтажні роботи);Індивідуальний уважний підхід до кожного клієнта;
  • Швидке виконання замовлень будь-якого обсягу та рівня складності (протягом 5-7 робочих днів);
  • Безкоштовні консультації фахівців з підбору систем скління, а також безкоштовний виїзд майстра на об'єкт для зняття замірів.

Засклення балконів і лоджій за вигідною ціною - це європейська якість за українські гривні!