Ізюминкою свята стане «Всесвітня прем'єра» пісні Гуморини, що відбудеться 1 квітня o 16:00 в Одесі на Дерибасівській.  За задумом організаторів карнавалу, пісню хором будуть співати одесити і гості міста, що перебуватимуть на центральній та сусідніх вулицях. Одесити сподіваються, що хорове виконання задерикуватої пісеньки допоможе «Перлині біля моря» потрапити в Книгу рекордів Гіннесса.


Відразу після прем'єри пісні о 16.00 почнеться традиційний карнавальний хід. У ньому візьмуть участь не менше півтори тисяч чоловік. Колона буде розбита на 35-40 «коробок». І кожна буде в гумористичній формі висвітлювати одну з актуальних проблем сьогодення, приміром, у сферах охорони здоров'я, правосуддя, освіти.


Карнавальний хід Гуморини-2008 пройде від Соборної площі по Дерибасівській, Ришельєвській, Пантелеймонівській вулицях через Привокзальну площу на Куликове поле. Там почнеться величезний гала-концерт «Сміх крізь цирк». У ньому візьмуть участь відомі колективи і виконавці: комік-група «Маски», театр Олени Воробей, «Студія 95-й квартал», артисти московського цирку, запрошені письменники-сатирики Ігор Кнеллер, Валерій Хаїт, Георгій Голубенко. І ще багато смішних, курйозних і милих несподіванок, про які немає сенсу розповідати - це потрібно бачити, там потрібно бути! Адже місце сміху - змінити не можна...


А заздалегідь познайомитися з Гумориною і гідно підготуватися до її 35-річчя, Ви можете на сайті www.humourina.com  - адже тепер - він існує! 

NOVOSTI.UA