28 лютого в Інституті міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка відбувся показ національних костюмів народів світу «OUTLOOK SHOW. Fashion of the Nation». Співорганізаторами свята виступили проект OUTLOOK, який працює у сфері культурної дипломатії та Фонд розвитку ІМВ, перший в Україні ендавмент вищого навчального закладу, який є  унікальною платформою для комунікації Інституту з випускниками,  бізнес-структурами, міжнародними організаціями, благодійними фондами та однодумцями, усіма тими, хто піклується і може сприяти повноцінному і всебічному розвитку Alma-mater.

Майбутні дипломати, студенти ІМВ, продемонстрували унікальні національні костюми, люб’язно надані посольствами понад 20 країн. На одному подіумі в барвистому дефіле було продемонстровано різнобарвні орнаменти, візерунки та фасони, які відображають культурне розмаїття й колоритні особливості національного вбрання країн з різних куточків світу.

Під час офіційного відкриття події Надзвичайні і Повноважні Посли презентували Вінок дружби як символ єднання культур і народів. До жовто-блакитної квіткової композиції було прикріплено стрічки в кольорах прапорів країн-учасниць події.