Фата символізує чистоту, непокірність та жіночність. Тому вона визнається майже усім цивілізованим світом як найкращий головний убір для нареченої в день весілля. Але звичаї та традиції відходять у минуле і з'являється нова тенденція з вінками й живими квітами у волоссі, які не потребують фати. А також стиль мінімалізму, який не передбачає жодної прикраси крім зібраної зачіски. Та все це тільки мінлива мода. Минулого сезону наречені без фати виглядали стильно, а сьогодні - вже не актуально. Ніхто ж не хоче ставати жертвою модних віянь та об’єктом загального осудження чи чути на свою адресу не найкращі відгуки про стиль. А ось традиційна фата вбереже наречену від будь-яких сумнівів щодо головного убору весільного образу. Безпрограшний варіант – фата середньої довжини. Такі фати виглядають доречно з будь-якою сукнею.

Чому фати повинні бути у кожному весільному салоні?

Норовливі наречені у період весільних приготувань не мають часу абсолютно ні на що. І купивши сукню бігти в інший магазин за фатою точно ніхто не буде. Потрібна повна комплектація для клієнток. Адже фату обов’язково потрібно міряти разом з сукнею. Вона повинна гармонійно виглядати з усім весільним образом. Не відповідність відтінка чи візерунка вишивки може будь-яку наречену довести до втрати свідомості. Кому це потрібно? Весілля повинно бути насичене тільки позитивними емоціями. Тому власники весільних салонів закуповують фати оптом. Вони стараються догодити своїм клієнткам. І правильно роблять. Тим паче, що така покупка може вважатися вдалою, адже це вигідне вкладання коштів.

Які фати найпопулярніші в цьому весільному сезоні?

Вкотре згадуючи про мінливість весільної моди, хочеться наголосити на тому, що фати не настільки чутливі до модних змін. Основний матеріал фат не зазнає суттєвих змін, адже для створення фати найкраще підходить фатін та євро сітка. А ось декор, яким будуть прикрашені головні убори грає важливу роль. Він може сильно обтяжити фату, або ж не вписуватися в окремо створений весільний образ через невідповідну пишність або візерунок. Тому, якщо потрібно купити фати оптом, то краще звернутися до кравців, які добре знають свою справу та використовують у роботі підхожий декор. Вишиті фати та екземпляри з мереживом користуються неабиякою популярністю. Тому в цьому сезоні варто звернути на них особливу увагу. Але не втрачають своїх шанувальниць і варіанти з мінімумом декорованих елементів. Перед нареченими відкривається неймовірно багатий вибір.