Такі пристрої, як епілятори Braun, виступають відмінним і оптимальним рішенням при бажанні безболісно, в короткі терміни і надовго прибрати регулярно з'являється на тілі зайву «рослинність».

Особливості епіляторів Braun

Чи не є секретом, що принцип функціонування електричного епілятора передбачає застосування деякої кількості металевих дисків, які, обертаючись і стикаючись з волосками на тілі, захоплюють їх і з коренем висмикують. Зрозуміло, що подібна процедура може виявитися досить болючою. Але епілятори Braun створені для комфортного використання і, щоб процес епіляції супроводжувався мінімум больових відчуттів, пристрої оснащуються різноманітними насадками: для найбільш чутливих ділянок на тілі, масажними, охолоджуючими та ін. Крім цього, насадки можуть працювати з різною швидкістю, наприклад для тонких і коротких волосків використовується одна швидкість, а для жорстких і довгих - вже інша.
Окремі моделі епіляторів Braun, з моделями яких можна ознайомитись на сайті http://braun-market.com.ua/ua/products/epilyatoryi.htm оснащуються вбудованим підсвічуванням, дозволяючи розглянути навіть найменші волоски, чим досягається абсолютно бездоганна гладкість шкіри.
Після завершення епіляції, будь-який пристрій, призначений для цих цілей, потребує догляду: в лезах застряє частинки щетини, які необхідно звідти вичистити. Щоб спростити догляд за пристроєм, епілятори Braun в комплекті мають щіточки - з їх допомогою леза дуже швидко очищаються.

Переваги епіляторів Braun

У числі беззаперечних переваг електричних епіляторів Braun - їх плаваючі головки: за рахунок ідеального прилягання до шкіри, ними забезпечується видалення навіть самого короткого волосся.
Слід зазначити і колірну розмаїтість лінійки подібних пристроїв, дозволяє задовольнити будь-яке побажання і вибрати модель виходячи з особистих уподобань і смаку. Крім того, епілятори Braun відрізняються чудовою ергономікою виконання, компактністю і абсолютною безпекою, що оцінять і жінки і чоловіки.
Використання електроепіляторов Braun не обмежено лише домашньою обстановкою. Їх можна брати з собою в поїздки, наприклад, на відпочинок - наявність акумулятора, розрахованого на півгодини роботи, цілком дозволяє доглядати за тілом всюди, куди б ви не відправилися.
Таким чином, бажаючи підтримувати гладкість і бездоганність шкіри, немає нічого кращого, ніж практичні електричні епілятори від Braun, з якими, при видаленні небажаних волосків, не доведеться відчувати больові відчуття і дискомфорт!