Саме так можна охарактеризувати унікальний об'єкт, зовсім недавно з'явився в серці столиці. Навіть при першому погляді на елітну нерухомість Signature в Києві стає зрозуміло, що в місті появилася нова візитна картка. Гармонійні силуети трьох веж справляють незабутнє враження навіть на людей, що побачили на протязі життя десятки країн світу. Тут неможливо виявити вади, адже над розробкою проекту, втіленням його в життя працювали талановиті архітектори і схильні до інноваційних рішень дизайнери. Без перебільшення можна сказати, що ЖК Signature може легко стати перлиною в архітектурній короні будь-якого європейського або північноамериканського міста.

Затишне місце в серці столиці

Вдале розташування елітного житлового комплексу Signature в Києві дозволяє протягом лічених хвилин дістатися до багатьох визначних пам'яток столиці. Зовсім недалеко розташований знаменитий урядовий квартал, практично п'ять хвилин ходьби відділяють вежі від центру Києва - Хрещатика і Майдану Незалежності. Тут, же зовсім поруч знаходиться парк Слави, Маріїнський парк, в якому знаходиться знаменитий київський стадіон імені Лобановського. Відзначимо вдалу локацію в районі вулиці Мечникова, яка дозволяє без стомлюючого очікування в пробках вирватися на міські простори. Помітно, що творці Signature ЖК проявили однакову турботу про автомобілістів і любителів піших прогулянок. До речі, власникам техніки не варто переживати з приводу наявності вільних місць для автотранспорту, тут їх більше трьохсот.

Житло для успішних людей

Кожен власник елітних апартаментів може сам виступити в ролі дизайнера, плануючи дизайн апартаментів. За бажанням замовника надаються готові ескізи, менеджмент Signature Київ готовий посприяти в розробці унікальної планування. З панорамних вікон веж відкривається розкішний вид на Печерські пагорби, який буде радувати погляд круглий рік. Кожен елемент і обладнання об'єкта спрямовані на створення атмосфери затишку, добре помітна турбота про здоров'я мешканців. При зведенні Signature ЖК застосовані новітні технології, що дозволяють створювати мікроклімат будинку, відповідно до індивідуальних переваг. Потужне інтелектуальне обладнання швидко виконує побажання людини, занурюючи його в обстановку літньої спеки або осінньої прохолоди.