Купити недорогий, але якісний дитячий велосипед — мрія турботливих батьків. Та зараз вкрай важко знайти бюджетну модель не китайського виробництва, бо дешевий, але не завжди якісний товар, заполонив вітрини магазинів. Пропонуємо познайомитись з вітчизняним лідером в сфері виробництва дитячих велосипедів — харківською компанією "Velotrade". Історія бренда розпочалася ще в 90-х роках минулого сторіччя, а в 1992 році була запатентована відома нині ТМ Formula. Саме велосипеди Formula сьогодні не мають конкурентів в своїй ціновій категорії. Давайте розглянемо нові моделі, що з'явилися в продажі в 2016 році .

Кращі дитячі велосипеди Formula

ТМ Formula завоювала серця багатьох українських родин завдяки відмінним технічним характеристикам велосипедів, високому рівню збірки, яскравому дизайну і розумній ціні. Сьогодні це безапеляційний лідер на українському ринку, що з кожним роком тільки набирає потужностей та постійно працює над вдосконаленням своєї продукції. Аналізуючи популярність велосипедiв Formula, можна виділити декiлька найбажанiших моделей.

1. 20" FORMULA LIME — універсальна модель для найменших велосипедистів. Стильний дизайн, насичені кольори та найнижча рама в історії Велотрейд роблять дитячі велосипеди FORMULA LIME найбажанішими серед хлопчиків i дівчаток, що тільки опановують новенький байк. Ці велосипеди надійні та довговічні, адже виробник повністю виключив зайві деталі, щоб нічому було ламатися. Тільки якісне обладнання: 6-швидкісна трансмісія Shimano, обідні гальма, покришки Wanda Tyre.

2. 18" FORMULA SPORT 2016 — стильна модель для молодших школярів. Універсальний дизайн дозволяє купити дитячі велосипеди  FORMULA SPORT як для хлопчиків, так и для дівчаток. Додаткову привабливість для дітлахів створює оригінальний дзвоник-іграшка. Ця модель підійде для початківців, так як має в комплекті бічні колеса.

 3. 16" FORMULA RACE 2016 — кращий вибір для дошкільнят. Тренувальні колеса допоможуть швидше опанувати мистецтво тримати рівновагу та координувати свої рухи. М’яке сідло буде комфортним для дитини, а занижена рама зручною для посадки. Цеп надійно захищена пластиковим щитком.

Ці та інші велосипеди ТМ FORMULA Ви можете знайти на офіційному сайті компанії. Віддавайте перевагу тільки кращому — обирайте дитячі велосипеди від українського виробника — компанії Велотрейд!