Використання спеціальних добавок - це ефективний спосіб підвищити якість бетону без серйозних вкладень. Грамотне застосування компонентів дозволяє отримати монолітну конструкцію з заданими властивостями, такими як міцність, довговічність, морозостійкість, вологостійкість. Всі ці добавки http://vimatec.com.ua/produktsiya/khimicheskie-dobavki-dlya-betona виробляються і продаються нашою компанією.

Основні різновиди

  • Суперпластифікатори - спеціальні речовини, які сприяють розрідженню консистенції бетонного розчину і роблять його більш удобоукладиваемой. Також підвищує міцність і щільність вихідної суміші, допомагає знизити витрату цементу при формуванні розчину.
  • Прискорювачі набору міцності - забезпечують набір міцності бетону в ранні терміни твердіння від 1 до 3 діб. Підвищується марочних бетону. Незамінний в монолітному будівництві, коли верхній шар розчину заливається на раніше покладений бетон. Дозволяє оптимізувати графік зведення об'єкта в разі незапланованих ситуацій.
  • Регулятори рухливості бетонної суміші - допомагають цементного розчину залишатися текучим в жарку пору року і при транспортуванні на велику відстань.
  • Протівоморозние компоненти - пов'язують молекули води і не дають їм замерзати при негативних температурах, що забезпечує природне затвердіння бетону без порушення цілісності. Якісні добавки дозволяють проводити монолітні роботи при температурах до -15 градусів.
  • Модифікатори - забезпечують бетону найвищий клас міцності В80 при застосуванні відповідної марки цементу. Відрізняються високою міцністю, корозійну стійкість і довговічність.
  • Добавки для самоуплотняющіхся бетонів - дозволяють проводити роботи на тонкостінних і густоармованих поверхнях і в прихованих порожнинах.
  • Піноутворювачі для отримання пористого газобетону. Широко використовується в малоповерховому будівництві та в якості заливного утеплювача в інших конструкціях.


У будівництві можуть використовуватися різні комплексні добавки, які об'єднують кілька різних властивостей. Однак, не всі хімічні компоненти однаково добре показують себе в роботі і часто стають причинами розшарування суміші, надлишкової воздухонаполненнимі, низькою плинності.

Перевага нашої продукції полягає в суворій відповідності ГОСТам і міжнародним стандартам ISO. Весь випускається асортимент регулярно проходить тести в лабораторіях і відділах контролю якості, тому наші клієнти можуть бути впевнені в використовуваних добавках для бетону.