На зміну застарілим конструкцій радіаторів приходять сучасні опалювальні системи, функціональні і привабливі. Це справжня знахідка для дизайнера, завданням якого є створення загальної гармонійної концепції приміщення: такі батареї крім атмосфери затишку і комфорту дозволяють привнести в обстановку елемент ексклюзивності. Ці шедеври інженерного мистецтва легко підтримують потрібну температуру в квартирі, котеджі, офісі, особняку, відрізняючись довговічністю і відповідністю стилістиці інтер'єру.

Переваги дизайнерських радіаторів

  • Звичні чавунні батареї вже не в моді: тепер можна замовити будь-яку опалювальну конструкцію в різному виконанні, конфігурації і колірній палітрі. Функціональні інженерні системи створюються з найпрогресивніших матеріалів, які не тільки мають міцність, але і дозволяють втілити максимум дизайнерських рішень. Чавун нового покоління вже не такий великоваговий, як його попередник, тому і опалювальні радіатори представляють собою легкі, гармонійні вироби, які відмінно вписуються в будь-який стиль сучасного інтер'єру.
  • Радіатори відмінно справляються зі своїми завданнями, зберігають тепло, мають ідеальні експлуатаційними характеристиками, економічні та практичні.
  • Дизайнерські радіатори опалення є самим раціональним рішенням, що поєднує в собі здатність швидко нагріватися, зберігати температуру, будучи витонченими і елегантними.
  • Популярність виробів пояснюється різноманітністю конфігурацій, ексклюзивним дизайном, оригінальністю - це системи, органічно доповнюють обстановку будь-якого приміщення. Виконані вони можуть бути як в класичному, так і в новаторському стилях.

Ексклюзивні дизайнерські рішення від компанії «Радімакс»

Фахівці підприємства "Радімакс" працюють над створенням сучасних опалювальних систем, які надають будівлі індивідуальні риси: доступні за вартістю радіатори легко вписуються в інтер'єри, поєднуються з меблями. Кращі колекції виконані з сучасного чавуну, який практичний і зручний: батареї в будь-яких історичних стилях прикрасять будинки, квартири, різні заклади.

Це незвичайний варіант для створення оригінальної обстановки тематичних кафе і ресторанів, готелів і готелів. Багатство палітри, вироби будь-якого виду, розміру, форми дозволить стати системі опалення будинку справжнім арт-об'єктом, що привертає погляд.