Якщо перед вами стоїть питання «скільки коштів піде  на будівництво приватного будинку (http://servus.ua/ua/)?», тоді наступна інформація вам стане у нагоді. Зайшовши в інтернет, ви знайдете безліч будівельних компаній, які працюють в Україні. Але далеко не кожна з них має позитивні відгуки, багаторічний досвід роботи і багато іншого, що викликає довіру клієнтів.  Власний будинок сьогодні - це не дешеве задоволення. Тому звичайно хочеться довірити це питання професіоналам.

Лідером на ринку будівельних послуг є компанія «Сервус». Ця фірма почала свою роботу ще в 2005 році. З кожним роком компанія розвивається, відкриває нові представництва в Україні, працює за новітніми технологіями, займається будівництвом будинків не тільки в Україні, але й в Європі (у Словаччині та Німеччині).

Якісний будинок за вигідною ціною

Компанія «Сервус» займається будівництвом будинків з сіппанелей. Це найшвидша технологія будівництва будинків, яка існує сьогодні. Такий будинок компанія вам побудує за три-чотири місяці. Наприкінці будівництва ви отримаєте не тільки якісний будинок, але й значно заощадите кошти на його будівництві. Матеріали для будинку обійдуться вам значно дешевше, ніж для будівництва будинку зі зрубу або цегли. Також, проживаючи в такому будинку, ви зможете зекономити на його опаленні. Так як сип панелі навіть з роками не пропускають взимку холодне повітря.

Будівництво по технології сіп дозволить вам значно заощадити на фундаменті. Це пов'язано з тим, що будинок набагато легший за вагою аналогічного цегляного будинку.

Побудувати будинок компанія зможе для вас абсолютно в будь-який час року. Вам не доведеться чекати поки закінчаться сильні морози чи спека.

Такий будинок прослужить вам довгі роки завдяки високій надійності матеріалу, який не піддається негативному впливу навколишнього середовища. На будинок ніколи не нападуть комахи або цвіль.

Сип панелі абсолютно безпечні для людини: вони не токсичні і не викликають алергічних реакцій.

Дах будинку буде виготовлений за системою «MiTek». Він буде не тільки високої якості і міцності, але й ще  унікальний за зовнішнім виглядом.

Доречі, послугами компанії «Сервус» вже скористалися багато відомих українців. Відгуки клієнтів про роботу фірми ви знайдете в соціальних мережах та на ютубі. Посилання на відгуки ви знайдете на сайті «Сервус» за адресою http://servus.ua/.

Виготовлення дерев’яних будинків (http://servus.ua/ua/) - це основний вид діяльності компанії «Сервус», саме за що ця фірма отримала європейський сертифікат якості. Також будинки компанії «Сервус» обійдуться вам на 30-40% дешевше, ніж аналогічні будинки інших будівельних компаній.